Velkommen til min hjemmeside!

Mit navn er Mads Bærentzen (f. 1974). Jeg er jazzpianist, og her på denne side kan du læse mere om mine projekter, koncerter, udgivelser mm.

Se et indslag fra TV2Østjylland her - og også her et indslag med min gode ven og kollega Morten Ramsbøl, hvor jeg medvirker.

Her også et par klip fra YouTube: Nr. 1 og Nr. 2

Senest opdateret 10-07-2014
Ny CD "Se, Nu Stiger Solen"

I 2012 udgav jeg en ny Solo CD - "Se, Nu Stiger Solen" indeholdende en række danske salmer i nye, improviserede fortolkninger. Nu glæder jeg mig til at komme rundt i landet og præsentere musikken for publikum. I øjeblikket arbejder jeg på efterfølgeren, der bliver endnu en soloudgivelse, denne gang med fokus på komponisten C. E. F. Weyse.

Læs anmeldelse fra Jazzblog her og Jazz Special her samt interview fra Kristeligt Dagblad her
 
Du kan købe CD-en ved at skrive til mig eller via dette link
 

Veronica Mortensen

 
I marts 2013 udkom den nye CD med Veronica Mortensen, som jeg medvirker på. Titlen er "Catching Waves". Vi har igennem det seneste år turneret en del i Danmark og Sverige samt været en tur i Frankrig for at præsentere musikken fra albummet.
 
Musikken er primært skrevet af Veronica og spillet af bassisten Kristor Brødsgaard, trommeslageren Anton Eger samt undertegnede. Derudover har vi fornøjelsen af den fantastiske, svenske trompetist Peter Asplund, der også medvirker på nogle numre. 
 
Se vores nye musikvideo her samt en album-teaser her
 
Se mere om Veronica her - læs desuden en anmeldelse her

Aarhus Jazz Orchestra

Jeg har de seneste 13 år været medlem af Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band). Vi spiller en lang række koncerter og projekter hvert år, og dette forår har bla. budt på en turné med den fantastiske amerikanske sanger Kurt Elling. Desuden har vi også spillet med Gitte Hænning, såvel i Danmark som i Tyskland og sidst men ikke mindst havde vi under dette års jazzfestival i Aarhus fornøjelsen at kunne præsentere den svenske sangerinde Viktoria Tolstoy 4 aftener i Ridehuset. Efterårssæsonen startes med, at vi skal være en del af den store folkelige åbningskoncert under Aarhus Festuge, hvor vi har Dicte og Per Vers med som solister. Læs mere om andre koncerter og projekter i efteråret 14 her

Se mere på

www.aarhusjazzorchestra.dk
www.kurtelling.com

 

Mads Bærentzen  | Tlf.: +45 2620 5269 | madsbaerentzen@youmail.dk