Velkommen til min hjemmeside!

Mit navn er Mads Bærentzen (f. 1974). Jeg er jazzpianist, og her på denne side kan du læse mere om mine projekter, koncerter, udgivelser mm.

Se et indslag fra TV2Østjylland her - og også her et indslag med min gode ven og kollega Morten Ramsbøl, hvor jeg medvirker.

Her også et par klip fra YouTube: Nr. 1 og Nr. 2

Senest opdateret 15-04-2015
Seneste CD "Se, Nu Stiger Solen"

I 2012 udgav jeg en solo CD - "Se, Nu Stiger Solen" indeholdende en række danske salmer i nye, improviserede fortolkninger. Siden da har jeg turneret rundt i landet og spillet en række kirkekoncerter med musikken. I øjeblikket arbejder jeg på efterfølgeren, der bliver endnu en soloudgivelse, denne gang med fokus på komponisten C. E. F. Weyse. Materialet er netop blevet indspillet i Fredenskirken i Aarhus så til efteråret skulle den gerne ligge klar til udgivelse..

Læs anmeldelse fra Jazzblog her og Jazz Special her samt interview fra Kristeligt Dagblad her. Du kan købe CD-en ved at skrive til mig eller via dette link.
 
Nøglen til den danske sang
 
I april udgiver jeg et helt nyt projekt kaldet Nøglen til den danske sang. Jeg har indspillet 50 danske sange til brug ved fællessang i den danske folkeskole mm. Kort fortalt går det ud på, at læreren køber et login, hvorefter man har adgang til sangteksterne til brug på smartboard/projektor mm. Når man har fundet den ønskede sang, trykker man play, og så starter akkompagnementet, og man er klar til at synge. Se mere på www.nøglentildendanskesang.dk
 

Veronica Mortensen

 
I marts 2013 udkom den seneste CD med Veronica Mortensen, som jeg medvirker på. Titlen er "Catching Waves". Vi har igennem det seneste år turneret en del i Danmark og Sverige samt været en tur i Frankrig for at præsentere musikken fra albummet.
 
Musikken er primært skrevet af Veronica og spillet af bassisten Kristor Brødsgaard, trommeslageren Anton Eger samt undertegnede. Derudover har vi fornøjelsen af den fantastiske, svenske trompetist Peter Asplund, der også medvirker på nogle numre. 
 
Se vores nye musikvideo her samt en album-teaser her
 
Se mere om Veronica her - læs desuden en anmeldelse her

Aarhus Jazz Orchestra

Jeg har de seneste 13 år været medlem af Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band). Vi spiller en lang række koncerter og projekter hvert år, denne efterårssæson byder bla. på et Stravinskij-projekt i samarbejde med Diamantensemblet i København, en turné med Master Fatman, et hyldestshow til Bent Fabricius Bjerre, der bliver optaget til TV2 samt meget andet. Se mere her

Kurt Elling

I november havde jeg fornøjelsen af at skulle spille 2 koncerter med Kurt Elling og Bilbao Symphony Orchestra. I marts skal jeg så turnere med ham i Frankrig og Tyskland, inden vi i maj 2015 drager til Australien for at spille med Melbourne Symphony Orchestra. Et samarbejde jeg ser meget frem til, da jeg altid nyder at spille med Kurt Elling, denne fremragende sanger og entertainer.

www.aarhusjazzorchestra.dk
www.kurtelling.com

 

Mads Bærentzen  | Tlf.: +45 2620 5269 | madsbaerentzen@youmail.dk